‘PSG plakt monstersom op hoofd Mbappé’

Foto: ‘PSG plakt monstersom op hoofd Mbappé’

Real Madrid maakt nog altijd een goede kans op de komst van Kylian Mbappé. AS concludeerde deze week dat de deal verder weg is na diens topprestatie tegen FC Barcelona, maar Marca is het daar niet mee eens.

Volgens het laatstgenoemde medium is er feitelijk niets veranderd door diens prestatie in Camp Nou. Dat heeft alles te maken met de contractduur. De PSG-aanvaller heeft na dit seizoen nog één contractjaar te gaan en daardoor heeft Mbappé de volledige controle in handen, aangezien de Franse topclub hem waarschijnlijk niet transfervrij wil laten gaan in 2022.

Mbappé heeft daarmee de keuze gecreëerd tussen verlengen óf vertrekken. Real Madrid denkt de 22-jarige aanvaller daarmee te kunnen verleiden, maar uiteindelijk heeft de hoofdrolspeler in kwestie het laatste woord. In het geval van een verlenging is een overstap naar Real de komende jaren geen optie meer, maar een ‘nee’ voor PSG lijkt meteen een megadeal in werking te stellen.

Real-president Florentino Pérez heeft al besloten om géén oorlog te beginnen. De bestuurder wacht de ontwikkelingen op gepaste afstand in de gaten, deels omdat de coronacrisis op dit moment nog geen concrete actie mogelijk maakt.

UPDATE 19/02:

Paris Saint Germain wil er alles aan doen om zijn goudhaantje Kylian Mbappé – die deze week alweer schitterde op het veld van FC Barcelona in de Champions League – bij zich te houden. Dat meldt ook het Spaanse AS, die stellen dat het verlengen van het contract van het Franse godenkind absolute prioriteit is.

Echter is dat tot op heden dus nog niet gebeurd, en blijven geruchten omtrent een transfer van Mbappé de ronde doen. Voornamelijk Real Madrid wordt genoemd, maar die zouden wel met heel wat geld over de brug moeten komen om hem richting Spanje te halen. Zo zou PSG volgens AS zijn transferprijs bepaald hebben op maar liefst 200 miljoen euro.

Wat moet hij doen?

  • Bij PSG blijven
  • Naar Real
  • Anders…
205+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie