‘Chelsea gaat nog véél meer geld uitgeven op transfermarkt’

Foto: ‘Chelsea gaat nog véél meer geld uitgeven op transfermarkt’

Chelsea heeft al flink wat (tientallen) miljoenen uitgegeven deze zomer, maar is nog lang niet klaar op de transfermarkt. Kai Havertz (Bayer Leverkusen) is in aantocht en oefenmeester Frank Lampard wil óók nog een verdedigende middenvelder én een keeper.

Voetbal International schrijft namelijk: “Chelsea is na het aantrekken van Ben Chilwell en Thiago Silva, en eerder al Hakim Ziyech en Timo Werner, nog lang niet klaar op de transfermarkt. Engelse media melden zaterdag dat er behalve Kai Havertz, die voor een totale som van 100 miljoen euro moet overkomen van Bayer Leverkusen, ook nog een verdedigende middenvelder en een keeper naar Stamford Bridge moeten komen. Voor die eerste positie is Declan Rice volgens The Sun in beeld. West Ham United zou echter meer dan 80 miljoen euro verlangen voor de Engelse international.”

Het blad vervolgt: “En voor de positie onder de lat wordt nu Gianluigi Donnarumma genoemd door Football Insider. Zijn contract bij AC Milan loopt volgend jaar af, maar Donnarumma zou nog steeds 50 miljoen euro moeten kosten. Eerder werden Ajax-doelman Andre Onana en Lille-keeper Mike Maignan genoemd als opties.”

Op zaterdag speelden de Blues een oefenpotje tegen Brighton & Hove Albion mét Werner en Ziyech in de basis. De Marokkaan gaf voor, Callum Hudson-Odoi legde af en de Duitser scoorde, maar het werd 1-1.

Wat vind jij van de koopwoede van Chelsea?

  • Bizar
  • Ik snap het wel
508+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie