‘Volop interesse voor Friese smaakmakers van sc Heerenveen’

Foto: ‘Volop interesse voor Friese smaakmakers van sc Heerenveen’

Tijdens de winterse transferperiode is er veel gaande bij sc Heerenveen. Er is belangstelling voor sleutelspelers zoals Thom Haye, Anas Tahiri, Osame Sahraoui en Sven van Beek. Aan de andere kant heeft de club de proeftijd van Kipras Kazukolovas vervroegd aan een einde gebracht.

Van Beek staat voor een transfer naar het Japanse Kyoto Sanga

Op dit moment lijkt de interesse in Haye het meest concreet te zijn. Het Italiaanse Como heeft een bod uitgebracht op de middenvelder. Dit nieuws was eerder al gemeld door Italiaanse media, maar is inmiddels bevestigd door de Leeuwarder Courant. Como staat op dit moment op de tweede plaats in de Serie B, met trainer Cesc Fabregas aan het roer en voormalig NEC-speler Cas Odenthal in de verdediging.

Wat betreft Tahiri en Sahraoui is de interesse nog niet concreet. Er is wel bekend dat er belangstelling is voor deze twee smaakmakers van sc Heerenveen, maar de betrokken clubs zijn nog niet onthuld, volgens de Friese krant. Van Beek staat al geruime tijd op de radar van het Japanse Kyoto Sanga, maar tot nu toe hebben beide partijen nog geen overeenstemming bereikt. Ook Van Beek heeft oor naar deze avontuurlijke transfer.

Wat betreft de proefperiode van Kazukolovas: die zit erop. de Litouwse verdediger was van 2 tot 7 januari op proef bij Heerenveen en speelde zelfs zestig minuten mee in een oefenduel tijdens het trainingskamp. Volgens de Leeuwarder Courant heeft Heerenveen desondanks besloten om Kazukolovas geen contract aan te bieden, wat betekent dat de zoektocht naar een centrumverdediger onverminderd verder gaat.

Heerenveen moet Tahiri en Sahraoui verkopen

  • Ja zeker, dat levert wat centen op!
  • Nee, Heerenveen heeft die twee nodig
157+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie