TRANSFERUURTJE: Gakpo naar kampioensploeg, Ajax wil 130 miljoen

Foto: TRANSFERUURTJE: Gakpo naar kampioensploeg, Ajax wil 130 miljoen

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland:

Manchester United zal diep in de buidel moeten tasten voor het duo Lisandro Martínez en Antony. Volgens The Daily Mail moet de club van trainer Erik ten Hag minstens 130 miljoen euro overmaken om het Ajax-duo vast te leggen. Ajax wil volgen The Sun minstens vijftig miljoen euro zien voor Martínez en heeft Antony getaxeerd op een waarde van tachtig miljoen euro. Ajax houdt de poot dan ook stijf wat betreft het duo en lijkt niet bereid te zijn om veel water bij de wijn te doen. 

FC Groningen en Bologna lijken er niet uit te komen wat betreft een transfer van Jørgen Strand LarsenDe Trots van het Noorden heeft de Italiaanse biedingen afgeslagen meldt Voetbal International. De Noorse spits moet Groningen een fors transferbedrag opleveren, maar Bologna wil niet verder gaan dan zes miljoen euro. De Noordelingen denken eerder aan een veel hoger bedrag voor de aanvaller, die op veel belangstelling kan rekenen. Bolgona lijkt dan ook af te haken voor de spits en door te schakelen naar andere opties.

PSV moet nog altijd vrezen voor een vertrek van Cody Gakpo. De Italiaanse kampioen AC Milan hoopt de steraanvaller van de Eindhovenaren naar San Siro te halen. Volgens Tuttomercatoweb lopen de zaakwaarnemers en andere vertegenwoordigers de burelen van AC Milan deze weken plat. Recentelijk kwam ook een tussenpersoon van SEG over de vloer bij de Italiaanse topclub. Een aantal mogelijke aanwinsten werd daarbij doorgenomen, waaronder Gakpo.

Buitenland:

Chelsea is van plan om in ieder geval een Nederlandse verdediger toe te voegen aan de selectie voor komend seizoen. Juventus-verdediger Matthijs de Ligt wordt al sterk in verband gebracht met een overgang naar The Blues, maar de Londenaren zijn ook van plan om Nathan Aké terug te halen naar Stamford Brigde. Chelsea is van plan om een dubbelslag te slaan bij Manchester City meldt The Telegraph. De Engelse krant meldt dat Chelsea naast Aké ook Raheem Sterling wil losweken bij The Citizens.

James Rodríguez is komend seizoen niet te bewonderen bij PSV. Transferexpert Fabrizio Romano zet voorlopig een streep door diens komst naar Eindhoven. Er werd maandag plots bericht over de komst van James naar PSV. Zelfs een medische keuring werd ter sprake gebracht, maar Romano benadrukt dat er op dit moment niets speelt in die richting. De Eindhovense achterban kan de droom dus in de ijskast parkeren.

TIP: Wedden op voetbalwedstrijden? Pak de bonus van €250!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Zou AC Milan een goede club zijn voor Gakpo?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
417+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

20:21
9+
FC Twente maakt het bovenin weer ontzettend spannend
20:00
8+
Kritiek op Ajax-bestuur: “Van Praag moet de politiek in”
19:52
45+
Mossou en Warmerdam hard maar fair over Mark van Bommel
19:26
61+
Eerste vrouwelijke hoofdcoach in Duitsland een feit
18:49
32+
Topvorm Lammers bekroond met uitverkiezing: “Veel betere speler geworden”
18:29
7+
Nederland krijgt op EK niet te maken met Franse pechvogel
18:09
148+
Feyenoord krijgt goed nieuws richting PEC-thuis
17:49
278+
‘Zo groot is de kans dat Promes wordt uitgeleverd aan Nederland’
17:26
58+
Spaan sloopt De Ligt-collega: “Geen echte voetballer, geschapen door AI”
17:05
0+
Voorbeschouwing: Zal Girona FC Barcelona van de tweede plek stoten?
17:00
3+
Heftige strijd tussen fanatieke fans | SN Voetbalquiz #3
16:49
193+
‘Ajax wil Zuid-Amerikaans toptalent halen’
16:29
41+
Maatsen opnieuw in het zonnetje gezet door UEFA
16:09
88+
Heerenveen grijpt in en gaat voor schokeffect na 0-8
15:45
74+
Ten Hag lacht om transfersuggestie: “Iedere transferperiode weer…”
15:30
351+
Van der Gijp doet onthulling over Gullit én Frenkie de Jong
15:15
59+
‘FC Twente heeft Boschker-opvolger in beeld’
15:00
53+
Spotify-playlists PSV: 7K Op Je Feestje en de palingsound
14:44
474+
Derksen gefileerd: “Hoe dom kun je zijn?”
14:29
273+
‘Potter voornaamste Ajax-kandidaat’: “Maar…”
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie