‘Tottenham slikt forse tegenvaller in strijd om Champions League-tickets’

Foto: ‘Tottenham slikt forse tegenvaller in strijd om Champions League-tickets’

Tottenham Hotspur zal het de komende wedstrijden zonder Hugo Lloris moeten stellen. De doelman zal naar verwachting zekere enkele weken zijn uitgeschakeld. De Fransman raakte geblesseerd in het met 1-0 gewonnen topduel tegen Manchester City.

De Spurs hebben zelf niets naar buiten gebracht over de ernst van de blessure van de doelman, maar Engelse media zoals The Telegraph weten zeker dat Lloris meerdere weken is uitgeschakeld. Naar verluidt moet de Fransman maar liefst zes tot acht weken toekijken vanaf de zijlijn. Een flinke aderlating voor de Spurs in de strijd om de bovenste plaatsen in de Premier League.

Door het uitvallen van Lloris zal naar alle waarschijnlijkheid Fraser Forster de komende weken onder de lat staan. De tweede doelman van Tottenham werd onlangs nog stevig bekritiseert en zou niet goed genoeg zijn. Tottenham lijkt voor de komende weken dan ook een serieus keepersprobleem te hebben.

De titel lijkt te hoog gegrepen voor de Spurs, dat momenteel vijfde in de Premier League staat. Manchester City, Manchester United en Newcastle United bezetten momenteel de plekken twee, drie en vier, maar staan binnen een afstand van zes punten van de Spurs, waardoor rechtstreekse plaatsing voor de Champions League haalbaar lijkt voor de Engelse topclub.

Denk jij dat Spurs bij de top-4 eindigt in de Premier League?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
89+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie