‘Tottenham heeft opvolger Kane gevonden in Duitsland’

Foto: ‘Tottenham heeft opvolger Kane gevonden in Duitsland’

Harry Kane lijkt echt niet bij te willen tekenen bij Tottenham Hotspur, waardoor een transfer naar Bayern München in de maak lijkt te zijn. Tottenham Hotspur zit niet stil en is al opzoek naar een vervanger voor de topscorer allertijden van het Engelse nationale elftal. Daniel Levy, de voorzitter van de Spurs, heeft zijn ogen gericht op Randal Kolo Muani. De Franse spits beleefde afgelopen seizoen zijn echte doorbraak en kwam zelfs uit in de verloren WK-finale tegen Argentinië.

Dure vervanger

Volgens journalist Sacha Tabolieri moet Kolo Muani uiteindelijk Harry Kane gaan vervangen bij Tottenham. De club wil meer dan honderd miljoen ontvangen voor Kane en dat gehele bedrag moet direct worden geïnvesteerd. Kolo Muani speelt momenteel bij Eintracht Frankfurt en directeur Markus Krösche heeft eerder al aangegeven dat de prijs van de Fransman tussen de tachtig en honderd miljoen zal liggen voor de spits.

Net als Kane is de 24-jarige aanvaller een erg complete speler. Kolo Muani is snel en scoort gemakkelijk, maar hij weet ook hoe het is om assists te geven aan ploeggenoten. In 32 Bundesliga-wedstrijden wist hij 15 keer te scoren en gaf hij ook nog 14 assists. Uiteindelijk was Kolo Muani betrokken bij 40 doelpunten in 46 wedstrijden voor Frankfurt dit seizoen.

Ervaring op het hoogste niveau

Tottenham Hotspur zou met Kolo Muani een ervaren aanvaller binnenhalen. Ondanks zijn leeftijd en het feit dat hij bij Frankfurt speelt, heeft de spits al een hoop meegemaakt op het hoogste niveau. Zijn club kwam afgelopen seizoen uit in de Champions League en wist zich te plaatsen voor de knock-outfase, mede dankzij twee treffers van de Fransman. Daarnaast speelde hij ook in de cruciale fase van het WK in Qatar. In de halve finale tegen Marokko scoorde hij een doelpunt en in de finale was hij met een assists ook belangrijk. Kolo Muani had vlak voor tijd ook nog de kans op de beslissende 3-4 voor Frankrijk, maar hij kreeg de bal niet voorbij Emiliano Martínez.

Kolo Muani is de juiste opvolger van Kane

  • Ja, hij is klaar voor de Premier League
  • Nee, de stap naar Tottenham is te groot
471+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie