Gigantische flater voor Arsenal-fans die Spurs toejuichen

Foto: Gigantische flater voor Arsenal-fans die Spurs toejuichen

Raar maar waar: Arsenal juicht dinsdagavond voor aartsrivaal Tottenham Hotspur. The Gunners moeten namelijk hopen dat Spurs punten afsnoept van titelconcurrent Manchester City. Een groep Arsenal-fans probeerde de City-selectie afgelopen nacht tot last te zijn in Noord-Londen, maar slaagde niet bepaald in die opzet.

Groepje Arsenal-fans wilde Manchester City-spelers wakker houden in de nacht

Mocht Tottenham minimaal een punt pakken in het inhaalduel tegen Man City, dan heeft Arsenal de titelkansen in eigen hand op de laatste speeldag. En dus moeten zelfs de fanatiekste Arsenal-fans dinsdagavond voor de gezworen vijand juichen. Een groep van de Ashburton Army, de harde kern van The Gunners, staken om 02.00 uur ‘s nachts vuurwerk af bij het spelershotel van Man City. Daar hoefde het niet eens ver voor te reizen. Er was echter één groot probleem: de spelers van City waren daar helemaal niet.

Op wedstrijddag naar Londen

Het gebeurt regelmatig dat de ploeg van Pep Guardiola de avond voor een wedstrijd al overnacht in de stad waar ze moeten spelen, maar in dit geval koos men om thuis te slapen en op de wedstrijddag af te reizen naar de Engelse hoofdstad. Er werden ongetwijfeld hotelgasten wakker in het luxe Marriott Hotel, maar de spelers van City hebben er geen last van gehad.

Gezien de vele beschikbare tickets en de algemene stemming onder de Spurs-fans zijn ze niet bereid de rivaal aan de landstitel te helpen. Dat de ploeg van Ange Postecoglou bij een zege kans maakt op kwalificatie voor de Champions League als het wint, deert de supporters niet. Postecoglou wil daar overigens niks van weten.

Snap je dat Spurs-fans nu niet willen winnen?

  • Jawel hoor
  • Nee, wat een onzin
87+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie