‘Tottenham bezorgt Ziyech toptransfer’

Foto: ‘Tottenham bezorgt Ziyech toptransfer’

Hakim Ziyech startte gisteren ‘gewoon’ in de basis bij Liverpool – Chelsea. Volgens Tuttosport is het maar de vraag of de spelmaker na de winterstop nog in Londen speelt.

Ziyech lijkt na zijn sterke WK met Marokko een nieuwe kans te krijgen bij Chelsea. De ploeterende manager Graham Potter deed in de topwedstrijd tegen Liverpool dus een basisberoep op Ziyech. Met de naderende komst van Noni Madueke staat er een nieuwe rechtsbuiten klaar bij Chelsea, en een die een heel andere speelstijl heeft dan de Marokkaans international.

Het wordt dus afwachten voor Ziyech. Tuttosport stelt dat Ziyech zich, ook als hij bij Chelsea moet vertrekken, niet hoeft te vrezen dat er in de laatste week van de transfermarkt een nieuwe club voor hem komt.

Ziyech in belangstelling van AS Roma

AC Milan, Ajax en Manchester United werden al nadrukkelijk genoemd deze transferperiode(s). Daar komt volgens de Italiaanse krant nu AS Roma bij. José Mourinho zou in Ziyech de ideale opvolger zien van Nicolo Zaniolo. De Italiaanse aanvallende middenvelder staat in de nadrukkelijke belangstelling van Tottenham Hotspur.

Mogelijk komt daar wel weer een oud probleem om de hoek kijken. Chelsea lijkt Ziyech alleen definitief te willen uitzwaaien, terwijl ook AS Roma voorlopig alleen aan een huurtransfer denkt.

Ziyech stond dan wel in de basis, maar lijkt door de clubleiding voorlopig niet zo gezien te worden. Eerder werd al bekend dat Ziyech zou zijn aangeboden bij FC Barcelona. Een definitieve transfer naar Catalonië lijkt er ook niet in te zitten; Xavi Hernández gaf al aan dat de club volledig afhankelijk is van de Financial Fair Play-regels.

Chelsea
Fulham
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 26 januari 2023 10:21.

Waar ligt de toekomst van Ziyech?

  • Chelsea
  • AS Roma
  • Andere club
1718+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie