‘Ten Hag wil voor 45 miljoen shoppen bij Ajax’

Foto: ‘Ten Hag wil voor 45 miljoen shoppen bij Ajax’

Manchester United-manager Erik ten Hag lijkt aan te sturen op een hereniging met Mohammed Kudus. Volgens het Britse medium FootballTransfers is de Engelse topclub geïnteresseerd in de middenvelder annex aanvaller van Ajax.

Kudus blijft serieuze optie in Manchester

Kudus leek vorig jaar zomer al op weg te zijn naar de Engelse Premier League. Everton toonde eind augustus serieuze interesse, maar Ajax weigerde destijds mee te werken aan een vertrek van de Ghanees. Met 18 doelpunten en 5 assists in 38 officiële wedstrijden betaalde hij het vertrouwen van de technische leiding terug.

Naar verluidt heeft Kudus de toezegging dat hij na dit seizoen alsnog mag uitkijken naar een andere club. Dat is ook de verwachting in Amsterdam, hoewel hij in eerder stadium een contractverlenging niet uitsloot. Manchester United wil dat in de praktijk brengen door zo’n 45 miljoen euro neer te leggen in ruil voor diens handtekening.

Er is bij Manchester United goede hoop dat Kudus haalbaar is. De Ghanees biedt Ten Hag vooral opties op verschillende posities. Hij kan zowel als aanvallende middenvelder als op meerdere posities in de voorhoede uit de voeten, waardoor de voormalig Ajax-trainer hem graag naar Old Trafford wil halen.

Manchester United haalde vorig jaar zomer Lisandro Martínez en Antony al op bij Ajax. Donny van de Beek werd in eerder stadium al aan de selectie toegevoegd.

Wint Ajax van PSV?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Past Kudus bij United?

  • Ja
  • Nee
1258+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie