Ten Hag looft WK-finalist: “Heeft wederom zijn geweldige persoonlijkheid getoond”

Foto: Ten Hag looft WK-finalist: “Heeft wederom zijn geweldige persoonlijkheid getoond”

Raphaël Varane verscheen negen dagen na de WK-finale alweer ten tonele bij Manchester United. De Franse verdediger maakte direct een uitstekende indruk in de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen Nottingham Forest. Varane kon na afloop van het duel dan ook rekenen op lovende woorden van Erik ten Hag.

Vorige week zondag stond Varane nog namens Frankrijk in de WK-finale tegen Argentinië, waarin hij in de verlenging vervangen moest worden. De Fransen verloren uiteindelijk na strafschoppen. Ruim een week later stond Varane ook alweer in de basis bij United, terwijl zijn ploeggenoot en Argentijn Lisandro Martínez nog altijd ontbreekt.

Sterk spelende Varane

Varane had zichzelf aangeboden om te spelen, ook omdat de centrumverdedigers Harry Maguire en Victor Lindelöf niet beschikbaar waren vanwege ziekte. Ten Hag sprak na afloop van het duel tegenover Amazon Prime lovende woorden over Varane. “Rapha heeft wederom zijn geweldige persoonlijkheid getoond. We hadden centraal achterin een probleem, maar hij nam de verantwoordelijkheid en speelde erg goed.”

Naast Varane speelde Luke Shaw in het centrum, die normaal gesproken de linksbackpositie inneemt. Ook Shaw kon op complimenten rekenen. “Het leek alsof Luke daar al zijn hele leven speelde, het is goed om te weten dat we opties hebben. Dat is wat je nodig hebt in je selectie, spelers die op verschillende posities kunnen spelen.”

Wint Manchester United met 1-3 van Wolverhampton Wanderers?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Hoort Varane bij de beste verdedigers van de wereld?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, hij is een subtopper
  • Nee, is een middelmatige verdediger
182+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie