Ten Hag gaat in op mogelijke komst ‘Antony-concurrent’

Foto: Ten Hag gaat in op mogelijke komst ‘Antony-concurrent’

Erik ten Hag is nog op zoek naar een aanvallende versterking na het vertrek van Cristiano Ronaldo. De oefenmeester had Cody Gakpo graag zien komen, maar de Nederlander koos voor Liverpool. Mogelijk hoeft Ten Hag echter niet eens naar een externe oplossing te kijken gezien er een verrassende interne oplossing voor de hand ligt.

Op de persconferentie voorafgaand aan het competitieduel met AFC Bournemouth kreeg Ten Hag namelijk vragen over Amad Diallo, die momenteel als huurling een uitstekende indruk maakt bij Sunderland. Op het tweede niveau van Engeland blinkt de buitenspeler wekelijks uit met doelpunten en assists. De productiviteit van Diallo zorgt ervoor dat Sunderland momenteel meespeelt om de promotieplaatsen.

Gezien United momenteel na het vertrek van Ronaldo, de blessuregevoeligheid van Jadon Sancho en de vormdip van Antony niet dik in de buitenspelers zit kreeg Ten Hag de vraag of hij Diallo niet wil terughalen naar Old Trafford. “We overwegen alles. Ik zie zijn potentie, maar als we besluiten dat Amad terugkeert moet hij een speler voor de basisopstelling zijn. Dus dit zeg ik onder voorbehoud, want ik wil zijn grote progressie als huurling niet tegenhouden.”

Eindigt Manchester United tegen Bournemouth in 2-0?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Moet Ten Hag Diallo terughalen?

  • Ja, dat zou een goede zet zijn
  • Nee, kan zich beter blijven ontwikkelen bij Sunderland
296+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie