Sneijder vreest voor Ajax: “Je kan de klok erop gelijkzetten”

Foto: Sneijder vreest voor Ajax: “Je kan de klok erop gelijkzetten”

Wesley Sneijder vreest dinsdagavond voor de rol van Calvin Bassey. De voetbalanalist denkt dat Napoli de dure Ajax-aanwinst als achilleshiel gaat gebruiken in de onderlinge Champions League-wedstrijd.

“De opbouw van achteruit is een probleem”, vertelde Sneijder voorafgaand aan het duel aan RTL7. “Waarom ga je opbouwen als je vastgezet wordt? Je wil zo snel mogelijk naar Taylor, maar die bal komt daar niet omdat Bassey niet de beste opbouwer is.”

“Napoli wil vanavond hoog drukzetten en Ajax heeft daar gewoon moeite mee. Het gebeurt gewoon op te veel momenten dat Ajax niet lekker kan opbouwen. Schiet de bal ook gewoon eens het stadion uit! Je kan de klok erop gelijkzetten dat Bassey de vrije man is. Ze gaan hem laten opbouwen”, aldus de recordinternational van Oranje.

Reactie Schreuder

Ajax-trainer Alfred Schreuder had vooraf weinig last van spanning. “Dit is wel de belangrijkste wedstrijd voor mij bij Ajax, maar ik heb inmiddels ook wel ervaring. Of ik nog een speech heb voorbereid? Nee. Het is belangrijk dat we intensiteit leveren tegen Napoli. Die jongens willen laten zien dat ze in de Champions League horen en dat horen ze ook. Ik maak me niet druk om vanavond. Ik heb geen twijfel gehad over de opstelling: het was me allemaal al snel duidelijk”, zo liet hij zich ontvallen.

TIP: Wedden op Ajax-Napoli? Zet nu in en win een fraai bedrag!

Heeft hij gelijk?

  • Ja
  • Nee
146+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie