Slot noemt nieuwe doelstelling met Feyenoord: ‘Leeft in de groep’

Foto: Slot noemt nieuwe doelstelling met Feyenoord: ‘Leeft in de groep’

Feyenoord heeft het landskampioenschap inmiddels definitief binnen. De vraag is nu: waar spelen de Rotterdammers tijdens de laatste twee wedstrijden van het seizoen – behalve voor de eer – nog voor? Trainer Arne Slot kan wel iets noemen.

Giménez bedankte voor vervroegde vakantie en aast op topscorerstitel

Feyenoord wil spits Santiago Giménez namelijk nog naar de topscorerstitel helpen. “In de groep leeft de topscorerstitel van Santiago.” Slot wilde Giménez voor de laatste wedstrijd, tegen Vitesse, vrij geven zodat hij wat rust had voor de Gold Cup met Mexico ging beginnen, maar daar zat de spits niet op te wachten.

“We hebben een gesprek gehad over een vervroegde vakantie. Santiago had niet veel tijd nodig om te zeggen dat hij ontzettend graag beide wedstrijden speelt. Met als consequentie dat hij maar acht tot tien dagen vakantie heeft deze zomer. Het zegt veel over hemzelf, maar ook over hoe de kalender ingevuld wordt voor sommige voetballers”, aldus Slot op de persconferentie richting FC Emmen-uit.

Dringen bovenin

Momenteel is Tasos Douvikas van FC Utrecht topscorer van de competitie, met zeventien goals. Xavi Simons (PSV) en Sydney van Hooijdonk (sc Heerenveen) staan op zestien, Giménez op vijftien.

Wordt Giménez nog topscorer van de Eredivisie?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Gaat Giménez als topscorer van de Eredivisie eindigen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
591+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie