Sangaré: “Zou geweldig zijn als hij blijft”

Foto: Sangaré: “Zou geweldig zijn als hij blijft”

PSV maakte zondagochtend bekend dat Ibrahim Sangaré een nieuw contract heeft getekend. Volgens de middenvelder biedt dat geen garantie, maar blijft hij normaliter nog een seizoen actief in Eindhoven.

“Ik kan niets garanderen, maar een nieuw contract zegt wel iets natuurlijk”, vertelde Sangaré op het persmoment in aanloop naar de voorronde Champions League-wedstrijd tegen AS Monaco. “Het gaat er voor mij om dat ik rust in mijn hoofd heb. Dat ik me kan concentreren. Dat ik tijdens de belangrijke wedstrijd niet met andere dingen bezig hoef te zijn.”

Net als Sangaré is ook Cody Gakpo veelvuldig gelinkt aan een vertrek naar een buitenlandse club. De middenvelder hoopt dat zijn teamgenoot dit voorbeeld volgt. “Voor mij zou het geweldig zijn als hij blijft. Cody is iemand waar ik veel waardering voor heb. Hij is een belangrijke speler, het zou dus geweldig zijn als hij blijft”, aldus de Ivoriaan, die geniet van Ruud van Nistelrooy als trainer. “En er valt natuurlijk veel te winnen.”

CL-missie

Sangaré wil dit seizoen graag de landstitel pakken met PSV, maar eerst wacht die andere missie: de groepsfase Champions League bereiken. Na de 1-1 in Monaco kan het nog alle kanten op. “Het is heel simpel: we moeten alles geven. Het maximale eruit halen om te zorgen dat we de kwalificatiefase doorkomen. Het zal een fysieke wedstrijd worden, we moeten er fysiek op-en-top klaar voor zijn.”

TIP: Wint PSV dit seizoen nog één prijs? Win 2,50 keer je inleg via Unibet!

Blijft Gakpo bij PSV?

  • Ja
  • Nee
73+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie