‘Real Madrid heeft Braziliaanse tienersensatie binnen voor gigantisch bedrag’

Foto: ‘Real Madrid heeft Braziliaanse tienersensatie binnen voor gigantisch bedrag’

Het Braziliaanse toptalent Endrick is hard op weg naar Real Madrid. De Koninklijke heeft naar verluidt een mondeling akkoord bereikt met zijn huidige werkgevers Palmeiras.

Dat nieuws brengt transferexpert Fabrizio Romano donderdagmiddag via Twitter. De Italiaan vertelt dat de club het eens zijn geworden over de transfervoorwaarden van de Braziliaans jeugdinternational. De Spaanse grootmacht betaalt naar verluidt zestig miljoen euro als transfersom, daar bovenop komt nog twaalf miljoen euro aan overige kosten. Romano benadrukt dat de handtekeningen nog niet zijn gezet.

De fans van Palmeiras kunnen komende tijd echter nog van het wonderkind genieten. Endrick maakt namelijk in de zomer 2024 pas de overstap naar Europa. De momenteel 16-jarige spits moet echter nog 18 jaar worden voor hij de move maakt. De voorbije weken maakte de Zuid-Amerikaan veel indruk in de hoogste Braziliaanse competitie. Eerder deed hij dat al in de Onder 20-ploeg.

PSG afgetroefd

Romano meldde dinsdag nog dat Paris Saint-Germain zich uit de concurrentiestrijd had getrokken. De Franse grootmacht bood liefst 93 miljoen voor Endrick en Estevão, een 15-jarige toptalent, samen. Palmeiras verkocht PSG echter ‘nee’.

Real Madrid opnieuw kampioen van Spanje?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Wat vind jij van dergelijke bedragen voor zulke jonge spelers?

  • Wel te verklaren
  • Slaat nergens op!
191+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie