‘Real Madrid gaat peperdure miskoop Luka Jovic al weer lozen’

Foto: ‘Real Madrid gaat peperdure miskoop Luka Jovic al weer lozen’

De Servische spits Luka Jovic scoorde vorig seizoen het ene doelpunt na het andere namens Eintracht Frankfurt. Dat leverde de 22-jarige aanvaller een zomerse miljoenentransfer naar Real Madrid op. Maar in de Spaanse hoofdstad bleef zijn definitieve doorbraak uiteindelijk uit.

Jovic moest bij de Koninklijke doorgaans vrede nemen met een plekje op de bank en kon ook tijdens zijn invalbeurten geen blijvende indruk maken. Toen het seizoen werd stopgezet stond zijn teller op amper twee doelpunten in 24 officiële wedstrijden. De voorbije weken maakte hij zich ook nog eens onmogelijk tijdens de coronacrisis. Zo verbrak hij in Servië de lockdown-regels om de verjaardag van zijn vriendin te vieren, wat hem heel wat kritiek opleverde in eigen land en binnen de club.

Deze week geraakte ook nog eens bekend dat Jovic een voetbreuk heeft opgelopen, naar verluidt tijdens een trainingsoefening terwijl hij nog in thuisquarantaine zat. Het heeft er dan ook alle schijn van dat zijn avontuur in Madrid vroegtijdig zal beëindigd worden. Mede om de corona-verliezen te counteren, zou de club hem komende zomer alweer van de hand willen doen.

En ondanks zijn mindere prestaties blijft er toch nog voldoende interesse heersen. Volgens La Gazzetta dello Sport is vooral AC Milan concreet. De Rossoneri zouden in hem een geschikte vervanger voor Zlatan Ibrahimovic zien, wiens contract nog niet werd verlengd. Ante Rebic, vorig seizoen zijn spitsbroeder bij Frankfurt en dit jaar verhuurd aan Milan, zou alvast op hem hebben ingepraat.

Zou Real Madrid er goed aan doen om Jovic van de hand te doen?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet..
83+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie