Ancelotti: ‘Ik ben nog geen verdrietige fans tegengekomen’

Foto: Ancelotti: ‘Ik ben nog geen verdrietige fans tegengekomen’

Real Madrid staat in de halve finale van de Champions League, maar versloeg Manchester City wel met countervoetbal. En daarom krijgt De Koninklijke best wel wat kritiek, al kan oefenmeester Carlo Ancelotti daar werkelijk waar helemaal niets mee.

Carlo Ancelotti reageert op kritiek op Real Madrid

In aanloop naar de Clásico van morgenavond reageert de geroutineerde Italiaan op de negatieve geluiden: “Het verrast me niet. Iedereen mag zijn mening hebben. Voor ons is het duidelijk hoe we moeten spelen. Ik ben nog geen bedroefde fans tegengekomen. Zij zijn blij en ik dus ook.”

‘City is het beste team ter wereld’

FC Barcelona-trainer Xavi Hernández geeft zijn collega gelijk: “Madrid moest zichzelf verdedigen tegen City, wat op dit moment het beste team ter wereld is. Ze moesten verdedigen en dat deden ze erg goed. Ook met deze situaties moet je als ploeg om kunnen gaan en zij weten hoe dat moet. Dat hebben ze ook tegen ons aangetoond. Ze zijn met hun potentie in de aanval dan heel sterk in de omschakeling.”

Voor Barça wordt het een hele kluif om te winnen in het Bernabéu: “We zullen heel dapper moeten zijn, dit is de perfecte kans om persoonlijkheid te tonen. Ik denk dat we een goede wedstrijd kunnen spelen en dat we kunnen winnen.”

Kampioenschap

Real kan de titel al ruiken en bij winst op zijn aartsrivaal wordt die geur alleen maar sterker. Ancelotti: “Voor ons is dit een kans om La Liga te beslissen, maar we spelen tegen een heel competitief team dat het erg goed doet.” Ferland Mendy is er vermoedelijk niet bij aan de kant van De Koninklijke, maar Eder Militão heeft de minuten die hij heeft gemaakt tegen City wél goed verteerd.

Wordt Real kampioen?

  • Sowieso
  • Ik denk het niet
30+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie