Klaassen ziet dé oplossing voor Ajax

Foto: Klaassen ziet dé oplossing voor Ajax

Davy Klaassen pakte met Internazionale onlangs het Italiaanse landskampioenschap. In Italië probeert hij ondertussen zo vaak als mogelijk zijn voormalige club Ajax te volgen, vertelt hij aan Voetbal International.

Vertrouwen Klaassen in toekomst Ajax

Aan het einde van de transferzomer besloot Klaassen naar Internazionale te verkassen. Waar hij het in de Serie A uitstekend naar zijn zin heeft, hoeft hij niet te rekenen op veel speeltijd. Tóch heeft hij geen spijt van zijn vertrek bij Ajax. Het doet hem pijn om de situatie in Italië aan te zien, maar hij heeft een goed gevoel voor de toekomst.

“Bij de mensen die er nu zitten, heb ik ook een beter gevoel. Volgens mij is in de komende transferzomer cruciaal dat er weer een juiste balans wordt gevonden in de selectie”, stelt Klaassen. “Als je kijkt naar de successen van Ajax, dan kwamen die altijd tot stand doordat er een goede mix was tussen spelers, qua karakters, leeftijden, kwaliteiten, noem maar op.”

Mogelijke contractverlenging bij Internazionale

Bij Internazionale ondertekende hij een contract tot medio 2024, waarbij de clubleiding de mogelijkheid heeft om nog een seizoen te verlengen. Het is voor Klaassen de grote vraag of de Italiaanse topclub deze optie wil lichten, maar zelf lijkt hij daar wel voor open te staan.

“Binnenkort zullen we wel met elkaar in gesprek gaan en zal dit duidelijk worden. Alles was eerst op de landstitel gericht, daarna kwam de rest wel. Logisch ook, dus ik wacht wel af. In de voetballerij valt moeilijk te zeggen hoe het kan verlopen, dat heb ik vorig jaar in de zomer ook wel weer gemerkt.”

Moet Ajax Klaassen terughalen?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
3863+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie