‘PSV laat Madueke voor Gakpo-achtig bedrag vertrekken naar Chelsea’

Foto: ‘PSV laat Madueke voor Gakpo-achtig bedrag vertrekken naar Chelsea’

PSV moet serieus rekening houden met een vertrek van Noni Madueke naar Chelsea. De Londense topclub is geïnteresseerd in de diensten van de vleugelaanvaller, maar zal dan wel minimaal veertig miljoen euro op tafel moeten leggen. De Eindhovenaren zetten in op Cody Gakpo-achtige bedragen voor een transfer van Madueke meldt het Eindhovens Dagblad.

Volgens het Brabants medium is Chelsea in de markt voor Madueke, maar twijfelt de Engelse grootmacht of het een topbod moet doen op de vleugelaanvaller. PSV ziet de aanvaller echter pas liever in de zomer vertrekken, maar bij een niet te weigeren bod zou ook een wintertransfer aan de orde kunnen zijn.

PSV wil echter wel minimaal een bedrag van veertig tot 45 miljoen euro zien voor de buitenspeler. Mocht dat bedrag op tafel komen dan lijkt algemeen en technisch directeur Marcel Brands wel bereid om te praten over een mogelijke transfer. PSV wil zich met de hoge vraagprijs hard naar buiten opstellen en laten zien dat het nog de nodige ambities heeft voor dit seizoen.

Gakpo-scenario dreigt voor PSV

Toch ligt er ook een Cody Gakpo-scenario op de loer voor PSV, waarin een een transfer van Madueke bij een niet te weigeren bod zomaar in een stroomversnelling kan komen. De vleugelaanvaller is ook nog eens interessant voor de Engelse clubs omdat het een ‘homegrown-player’ is schrijft het Eindhovens Dagblad. Als een club hem in de Premier League opstelt gaat dat niet ten koste van het aantal buitenlanders in een team.

Bij een eventueel vertrek van Madueke gaat PSV zeker de transfermarkt op schrijft het Brabants medium. De Eindhovenaren zijn ondertussen ook bezig met een vervanger voor Gakpo, maar voorlopig is er nog niets concreet. PSV zal de komende weken de transfermarkt dan ook goed in de gaten houden, ook omdat er nog genoeg ‘buitenkansjes’ vrijkomen bij de grotere buitenlandse topclubs.

Opent Madueke de score tegen Fortuna Sittard?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Denk jij dat Madueke deze winter nog vertrekt bij PSV?

  • Ja, dat zie ik wel gebeuren
  • Nee, pas in de zomer denk ik
  • Nee, gaat niet weg
1323+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie