Pascal Jansen baalt van puntverlies: ‘Totaal onnodig’

Foto: Pascal Jansen baalt van puntverlies: ‘Totaal onnodig’

Pascal Jansen heeft zich na afloop van AZ – Heracles uitgelaten over de tegenvallende prestatie van zijn ploeg. AZ kon op gelijke hoogte met PSV komen, maar speelde in eigen huis gelijk tegen Heracles. Jansen baalt en reflecteert op het duel.

‘De beslissende bal was bij ons slordig vanavond’

Bij ESPN blikte de oefenmeester terug op de remise: “n de eerste helft is het bijzonder dat we maar een keer scoren, maar we kregen waarschuwingen dat de tegenstander voor een momentje was gekomen, en dat kwam helaas. Het schortte bij ons aan de laatste fase, daarom scoorden we niet meer. Wel hadden we de volledige controle. Bij de 1-1 waren we niet scherp, ontsnappen zij en komt er een heel rare goal uit. Dat mag ons niet overkomen.”

Nadat Pavlidis zijn ploeg op een 1-0 voorsprong had gezet, leek er geen vuiltje aan de lucht. AZ speelde goed, vond ook Jansen. “Ik vond de eerste helft heel behoorlijk”, zegt hij. “Na de 1-1 werd het slordiger, jongens raakten vermoeid, gingen tegen de klok spelen. Dan moet je nauwkeurig blijven. Pavlidis krijgt nog een heel grote kans, helaas ging die er niet in. De beslissende bal was bij ons van slordig vanavond, daarom maakten we niet meer goals.”

AZ verliest zodoende punten en is zijn foutloze status kwijt. Alleen PSV leed nog geen puntverlies tot nu toe. Dat AZ op gelijkspel blijft steken, doet wat met een mens. “Puntenverlies doet altijd pijn, maar als je naar deze wedstrijd kijkt is het totaal onnodig”, besluit Jansen.

Update over Bazoer

Behalve de remise, was er meer slecht nieuws voor de Alkmaarders. Riechedly Bazoer viel uit met een blessure. Jansen vertelt hoe het daarmee staat: “Het schoot erin. Het neigt naar een verrekking, heb ik net begrepen. We zullen het onderzoeken, vooral vervelend voor hem want hij was goed in vorm.”

Hier lees je het hele verslag van AZ – Heracles

Zonder Bazoer wordt het lastig voor AZ

  • Nee, hij is vervangbaar
  • Ja, hij is de beste in de achterhoede
121+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie