Opvallende wending Karsdorp in Rome: “Wil heel graag voor deze club spelen”

Foto: Opvallende wending Karsdorp in Rome: “Wil heel graag voor deze club spelen”

De problemen rond Rick Karsdorp bij AS Roma lijken een verrassende wending te krijgen. In plaats van een vertrek uit Italië lonkt juist een rentree onder José Mourinho.

Na een invalbeurt van Karsdorp in november tegen Sassuolo, maakte de Portugese trainer de rechtsback helemaal af. Vervolgens hoorde hij geen enkel duel meer tot de wedstrijdselectie. De vete tussen de oud-Feyenoorder en de Serie A-club liep zo hoog op dat zijn advocaat ertussen kwam en ook vakbond FIFPro zich erover uitsprak. Roma-supporters bedreigden hem bij zijn huis, waardoor de drievoudig Oranje-international van woning had moeten wisselen. Nu is er toch een ommekeer aanstaande en zal hij donderdag mogelijk spelen tegen Red Bull Salzburg.

“Dit is mijn zesde jaar hier, ik speel hier graag. Wat ik wil zeggen over de verstandhouding tussen mij en de trainer is dat de FIFPro en mijn advocaat niet namens mij hebben gesproken. Er zijn dingen gezegd die niet kloppen. Ik wil gewoon voor deze club spelen, en dat doe ik ook heel graag”, aldus Karsdorp via het clubkanaal van de Giallorossi.

Knieklachten

Karsdorp staat er inmiddels mentaal en fysiek weer goed op. “Ik had de afgelopen weken wat knieklachten. Die bleef maar opzwellen, dat deed wel pijn. Ik voel me nu wel goed, ook fysiek. Ik heb veel gewerkt, in de gym, en buiten. Ik ben blij dat ik terug ben. Het is altijd fijn om elke drie, vier dagen te spelen. Daar was ik vroeger ook aan gewend. Ik ben blij om terug te zijn en klaar om te spelen.”

Komt het ook helemaal goed tussen Mourinho en Karsdorp?

  • Ja, lijkt er wel op
  • Nee, kan ik me niet voorstellen
117+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie