Opstellingen bij Heerenveen-Ajax: Heitinga wijzigt op middenveld

Foto: Opstellingen bij Heerenveen-Ajax: Heitinga wijzigt op middenveld

Er zijn grote belangen voor Ajax op bezoek bij sc Heerenveen. Bij winst van de Amsterdammers wordt de koppositie in ieder geval voor even overgenomen van Feyenoord. De aartsrivalen treffen elkaar volgende week in de Johan Cruijff ArenA.

Heerenveen zit nog volop in de strijd voor een play-off ticket voor Europees voetbal. De ploeg van Kees van Wonderen verkeert echter niet in een beste vorm: van de laatste zeven Eredivisie-duels won het er slechts één. Ten opzichte van de 3-3 tegen FC Twente hebben de Friezen wel weer Sydney van Hooijdonk terug, hij begint op de bank. Mats Köhlert, Rami Al Hajj en Osame Sahraoui keren terug in het elftal.

Ajax

Na het ontslag van Alfred Schreuder won opvolger John Heitinga zes Eredivisie-duels op rij met Ajax. Tegen NEC werd Kenneth Taylor nog gepasseerd ten faveure van Davy Klaassen, in Heerenveen maakt laatstgenoemde weer plaats. Verder staan dezelfde tien spelers als vorige week aan de aftrap. In de kampioensrace mogen de hoofdstedelingen geen steek meer laten vallen.

SC Heerenveen
Ajax
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 12 maart 2023 14:33.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie