‘Nieuwe job voor Arnold Bruggink’

Foto: ‘Nieuwe job voor Arnold Bruggink’

Arnold Bruggink is mogelijk bezig aan zijn laatste maanden als analist van sportzender ESPN. Volgens Chris Woerts is de oud-voetballer in beeld voor een grote functie bij FC Twente.

In Vandaag Inside onthulde Woerts donderdagavond dat de clubleiding van FC Twente uiteen lijkt te vallen. Paul van der Kraan is momenteel algemeen directeur van de Tukkers, maar heeft besloten om niet in te gaan op een aanbod om er nog een seizoen aan vast te plakken. Een grote domper, aangezien andere kandidaten allemaal nul op het rekest hebben gegeven.

Naast Van der Kraan neemt ook Jan Streuer afscheid, zo onthulde de sportmarketeer in het SBS-programma. Volgens Woerts is Bruggink serieus in beeld als diens opvolger bij FC Twente. Mocht hij daadwerkelijk technisch directeur worden in de Grolsch Veste, dan moet hij zijn ESPN-werk neerleggen.

Bruggink speelde in de periode 1994-1997 voor FC Twente. Nadien kwam hij uit voor PSV, Real Mallorca, sc Heerenveen en Hannover 96 alvorens hij als speler afsloot in Enschede. Bruggink was na zijn carrière vooral te bewonderen als analist, eerst bij FOX Sports en later bij ESPN.

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 6 januari 2023 19:59.

53+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie