Mourinho strikes again: “Dat is de enige club in mijn carrière waar ik geen connectie bij heb”

Foto: Mourinho strikes again: “Dat is de enige club in mijn carrière waar ik geen connectie bij heb”

José Mourinho zit om pittige uitspraken niet verlegen, ook donderdagmiddag liet The Special One zich weer gelden op een persconferentie. De Portugese trainer was niet bepaald positief over zijn oude club Tottenham Hotspur.

Mourinho deelt sneer uit naar Spurs

“‘Ik hoop niet dat mijn woorden verkeerd worden geïnterpreteerd door fans van Tottenham, maar de club waar ik het minste bij voel, is Tottenham”, zei Mourinho.”Voornamelijk omdat het stadion leeg was vanwege corona, en voorzitter Daniel Levy me de finale om de League Cup niet liet spelen (1-0 nederlaag tegen Manchester City, red.).”

Bij zijn huidige club AS Roma beleeft Mourinho nog een aantal spannende laatste weken van het seizoen. Volgende week staat de Europa League-finale tegen Sevilla op het programma. Daarnaast is de huidige nummer zes van de Serie A nog in de race om een top-4 plek in Italië, al staat het er daar niet bepaald goed voor.

Single betting tip headline goes here

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie