Morata wijst Memphis aan als schuldige

Foto: Morata wijst Memphis aan als schuldige

Álvaro Morata kan bij Atlético Madrid momenteel allerminst rekenen op een basisplaats. De Spanjaard baalt flink van die rol, al geeft hij in gesprek met TVE aan dat hij er weinig aan kan doen. Volgens hem doet Memphis Depay het simpelweg uitstekend.

Complimenten voor Memphis

Waar Memphis gedurende de eerste seizoenshelft nog onderdeel uitmaakte van de selectie van Barcelona, maakte hij deze winter de overstap naar Madrid. Het betekende voor Morata een concurrent erbij. Tijdens de eerste wedstrijden bleef hij Memphis nog wel voor, maar in de afgelopen duels was het telkens de Nederlander die in het basisteam stond.

Tegenover het Spaanse medium gaat Morata in op de situatie. De spits hoopt de komende maanden weer bij de eerste elf spelers terecht te komen en sluit anders een zomers vertrek niet uit. “Ik zou graag meer spelen, maar Memphis is goed binnengekomen. Het team speelt goed. Ik moet dus afwachten”, zo laat Morata daarover weten.

Vertrouwen bij Spanje

Morata heeft bij Spanje een geheel andere rol. Bondscoach Luis de la Fuente liet deze week namelijk weten dat de 30-jarige voetballer de nieuwe aanvoerder van het nationale team is. De aanvaller krijgt daarmee veel vertrouwen van de oefenmeester, die in Morata de nieuwe leider van de groep ziet. Deze interlandperiode speelt Spanje tegen Noorwegen (thuis) en Schotland (uit)

Maakt Morata de openingstreffer tegen Noorwegen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Welke speler is beter?

  • Memphis
  • Morata
1227+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie