‘Mbappé breekt transferrecord Neymar’

Foto: ‘Mbappé breekt transferrecord Neymar’

Neymar heeft nog altijd het transferrecord in handen. De Braziliaan maakte voor 222 miljoen euro de overstap van FC Barcelona naar Paris Saint-Germain. Dat record zou deze zomer weleens kunnen sneuvelen. Kylian Mbappé zou volgens Diario SPORT deze zomer een nieuw transferrecord kunnen neerzetten.

Mbappé per direct naar Real Madrid?

De Frans international gaf recentelijk aan zijn optie in zijn contract niet te willen verlengen. De aanvaller ligt bij PSG nog vast tot medio 2024 en had nog een eenzijdige optie om deze te verlengen tot medio 2025. Daar ziet de spits vanaf, waardoor er direct allerlei speculaties op gang kwamen.

Met name een transfer naar Real Madrid werd direct onderwerp van gesprek, maar Mbappé gaf zelf aan graag komend seizoen nog voor PSG te blijven spelen. Toch is dat volgens het Spaanse medium nog allerminst zeker. De Qaterese investeerders achter PSG lijken er nu voor te pleiten om de Franse superster toch deze zomer te gaan verkopen aan Real. Ook al omdat men niet wil dat Mbappé in de zomer van 2024 transfervrij vertrekt.

Nieuw transferrecord voor Mbappé

Daarbij wordt er gedacht aan een totale transfersom van 250 miljoen euro in vaste en variabele delen. Het zou betekenen dat het transferrecord van Neymar aan diggelen gaat. Overigens vertelde Florentino Pérez onlangs nog dat er geen grote transfers meer aan zitten te komen bij Real. De Koninklijke haalde Jude Bellingham al voor meer dan honderd miljoen euro van Borussia Dortmund en presenteerde onlangs ook Joselu als nieuwe spits. De ervaren spits wordt van een jaar gehuurd van Espanyol, waardoor het niet ondenkbaar is dat Joselu een tussenoplossing is voor de komst van Mbappé in de zomer van 2024.

Verwacht jij dat Mbappé deze zomer nog vertrekt naar Real Madrid?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, pas in de volgende zomer
  • Nee, hij gaat helemaal niet naar Real
6487+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie