Mazraoui pakt kans bij Bayern en stipt verschil met Ajax aan

Foto: Mazraoui pakt kans bij Bayern en stipt verschil met Ajax aan

Noussair Mazraoui lijkt steeds beter zijn draai te vinden bij Bayern München. De rechtsback kan de laatste weken rekenen op veel speeltijd en lijkt zijn kans gepakt te hebben. De Marokkaan zegt het dan ook naar zijn zin te hebben bij der Rekordmeister, waar hij een duidelijk verschil ziet met zijn vorige club Ajax.

Tegenover Abendzeitung stelt Mazraoui dat het flink aanpoten is bij Bayern. “Het belangrijkste dat ik heb geleerd, is dat ik iedere dag honderd procent moet geven. De concurrentie is hier gigantisch. Er zijn ongelofelijk goede spelers bij Bayern. Echt geweldenaren. En ik heb ook wel wat Duits geleerd.”

De rechtsback constateert een groot verschil met de Eredivisie. “Je kan je hier niet permitteren om fouten te maken. Bij zo’n grote topclub moet je, je constant focussen en steeds geconcentreerd blijven. Dat leer ik hier bij Bayern. De trainer heeft me verteld wat ik moet aanpassen en dat werkt nu door op het veld.” Na een wat moeizame start lijkt Bayern nu op stoom te komen, iets wat Mazraoui ook constateert. “De automatismes zitten er steeds beter in. Elke speler voelt zich goed en iedereen weet wat hij moet doen. Je kan de kwaliteiten bij iedereen er af zien druipen. We zijn een team in vorm nu, dat zeker. We doen goed werk.”

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 5 november 2022 12:48.

Is Mazraoui goed genoeg voor Bayern München?

  • Ja, dat niveau kan hij aan
  • Nee, dat is net wat te hoog voor hem
310+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie