‘Man van vijftig miljoen’ reageert op PSV-interesse

Foto: ‘Man van vijftig miljoen’ reageert op PSV-interesse

Mark-Jan Fledderus is één van de namen die wordt genoemd als opvolger van John de Jong bij PSV. De technisch directeur van de Eindhovenaren vertrekt nadat de Raad van Commissarissen het vertrouwen in de technisch directeur opzegde. 

De geruchtenmolen draait inmiddels op volle toeren. Voorlopig zouden Jan Vennegoor of Hesselink en Ernest Faber de taken van De Jong overnemen. Mogelijk blijft het duo, die net als bij Ajax samen voor het spelersbeleid zouden moeten worden volgens De Telegraaf, langer verbonden in deze samenstelling. 

Dat heeft mogelijk te maken met de bereidwilligheid van de technisch directeuren die genoemd worden. Jordy Zuidam werd door De Telegraaf al gelinkt aan de openstaande vacature. De voormalig centrumverdediger is echter niet de enige kandidaat: ook Mark-Jan Fledderus staat op de lijst. 

Laatstgenoemde werd door het Noord Hollands Dagblad gevraagd naar de interesse. De krant legde hem voor dat er op basis van de positieve transferbalans bij onder andere Heracles gedacht wordt aan oud-middenvelder. “Op dit soort dingen kan en wil ik niet op reageren”, zei Fledderus tegen de krant. 

Fledderus bleek voor Groningen al een goudhaantje. De technisch directeur is begin 2019 in dienst bij de club. Sinds die tijd haalde Fledderus al zo’n vijftig miljoen euro binnen voor de Groningers. Spelers als Ritsu Doan en Jörgen Strand Larsen vertrokken voor hoge bedragen. 

TIP: Wint PSV van Zürich? Pak 1.75x je inzet!

Goede kandidaat voor PSV?

  • Ja
  • Nee
447+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie