‘Jongens zaten onder het bloed in de kleedkamer’

Foto: ‘Jongens zaten onder het bloed in de kleedkamer’

Gisteravond won PEC Zwolle de kraker tegen Heracles Almelo, in de Keuken Kampioen Divisie, waardoor de achterstand op de Tukkers nog slechts twee schamele punten bedraagt. Het kostte bloed, zweet en tranen voor De Blauwvingers.

Lennart Thy maakte er twee, maar vindt dat hij er nog wel meer had kunnen maken. “Het is als spits natuurlijk heerlijk om te scoren en te winnen. We hadden inderdaad de 4-1 en 5-1 ook moeten maken, maar een beetje spanning is wel oké. Het belangrijkste is dat je zo’n wedstrijd uiteindelijk wint”, reageert Thy in De Stentor.

Trainer Dick Schreuder erkent dat de spanning er flink op zat. “Ik kan er nu om lachen, maar tijdens de wedstrijd was dat niet het geval. Zeker in de tweede helft gebeurde er zó veel. Maar buiten het niet altijd even goede voetbal was het denk ik wel een vermakelijke wedstrijd voor de fans”, zegt Schreuder op ESPN.

Van Polen

In minuut dertien leek verdediger Bram van Polen nog af te haken na een keiharde botsing met een Heraclied. “Ik heb het eerlijk gezegd niet meegekregen wat er gebeurde”, blikt de captain terug. “Ik was echt wel even duizelig. We hebben wel meer jongens in de kleedkamer die onder het bloed zitten, maar we wilden maar één ding. Rechtzetten wat we vorige wedstrijd verkeerd hebben gedaan.”

TIP: Wedden op KKD-duels? Waag je gok via Unibet en win!

PEC Zwolle gaat promoveren dit seizoen

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
69+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie