‘Internazionale komt met bijzondere vervanger Onana’

Foto: ‘Internazionale komt met bijzondere vervanger Onana’

Internazionale moest deze week na een jaar alweer afscheid nemen van André Onana. De Italiaanse topclub is hard op zoek naar een vervanger, waarbij het volgens La Gazzetto dello Sport een bijzondere naam op de lijst heeft staan.

Afscheid van Onana

Onana stond jarenlang onder contract bij Ajax en leek de club veel geld te gaan opleveren, totdat hij besloot om zijn aflopende contract niet te verlengen. Daardoor kon de keeper gratis de deur uitlopen en maakte hij de overstap naar Internazionale, dat afgelopen seizoen flink profiteerde van zijn kwaliteiten.

De topclub bereikte namelijk de finale van de Champions League en had met Onana een betrouwbare doelman tot zijn beschikking. Het hoopte de komende jaren dan ook gebruik van hem te blijven maken, totdat Manchester United zich meldde. Erik ten Hag wilde weer graag met Onana werken en zette met zijn club alles op alles om hem binnen te halen.

Interesse Internazionale in De Gea

Hoewel Internazionale niet direct happig was op zijn vroegtijdige vertrek, ging het uiteindelijk akkoord. Het zit inmiddels echter met de handen in het haar. Na het vertrek van Samir Handanovic beschikt het namelijk nog slechts over één volwaardige doelverdediger: Raffaele Di Gennaro. Het zoekt op de transfermarkt daarom naar versterkingen.

Yann Sommer (Bayern München) en Anatoliy Turbin (Shakhtar Donetsk) zouden in aanmerking komen. Waar de Duitsers Sommer niet willen laten gaan, omdat het over de fitheid van Manuel Neuer twijfelt, vraagt Shakhtar Donetsk een torenhoog bedrag. Daardoor zou het de situatie van David de Gea nadrukkelijk in de gaten houden. De doelverdediger vertrok deze zomer na 12 jaar transfervrij bij Manchester United en zou daarmee de omgekeerde stap kunnen maken als Onana.

Is De Gea een goede vervanger?

  • Ja, zeker weten
  • Nee, ik vind van niet
2935+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie