Heftige botsing bij België Vrouwen – Engeland Vrouwen, Greenwood per brancard afgevoerd

Foto: Heftige botsing bij België Vrouwen – Engeland Vrouwen, Greenwood per brancard afgevoerd

In het duel tussen de vrouwen van België en Engeland is Alex Greenwood flink geblesseerd geraakt. Na een botsing met de Belgische Jassina Blom moest de verdediger per brancard van het veld vervoerd worden.

De speelster van Manchester City werd tien minuten lang op het veld behandeld

Na de botsing kreeg Greenwood ongeveer tien minuten lang behandeling op het veld voordat ze op een brancard werd gelegd en afgevoerd. Blom kon doorgaan met een hoofdbandage. Greenwood werd vervangen door Jess Carter.

SkySports News weet te melden dat Greenwood bij zinnen is dat ze kan praten. Charlotte Marsh van SkySports vertelt over het incident: “Dit is niet iets wat je doorgaans ziet op een voetbalveld. Blom wordt ingetapet en is naar de reservebank gelopen, maar Greenwood wordt omringd door artsen, met een brancard en zuurstof voor de Engelse verdediger. Laten we hopen dat dit alles uit voorzorg wordt gedaan en dat het geen langdurige blessure is voor Greenwood, die dit jaar uitstekend heeft gepresteerd voor Engeland.”

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie