Haaland looft De Bruyne: “Nu al zo’n natuurlijke chemie”

Foto: Haaland looft De Bruyne: “Nu al zo’n natuurlijke chemie”

Manchester City gaf stadgenoot en rivaal United zondag een keihard pak op de broek (6-3). Phil Foden had een groot aandeel in de overwinning, ook het koningskoppel Erling Haaland-Kevin De Bruyne wist elkaar weer blindelings te vinden.

Haaland schiet in zijn eerste maanden als City-spits velen records uit de boeken. Hij mag daarvoor De Bruyne wel bedanken, de Belgische middenvelder gaf zondag weer twee assists en staat dit seizoen op acht beslissende passes in evenveel duels.

“Het is waanzinnig, die passes van hem”, zegt Haaland over De Bruyne op de clubwebsite van de Engelse grootmacht. “We vinden elkaar blindelings. Ik ben nog maar enkele maanden bij de club, maar onze chemie voelt zo natuurlijk aan. Dat is misschien wel het beste van onze onderlinge relatie.”

Fantastisch en bijzonder

De goalgetter denkt ook aan de rest van het team. “Het lijkt zo simpel: ik maak een run en Kevin vindt mij. Er is niks beter dan dat. Het is zelfs fantastisch, iets bijzonder. Maar we mogen ook andere spelers niet vergeten. Kevin is er eentje, maar ik kan ook een hele dag lang over anderen spreken. Er is meer dan Kevin bij de ploeg”, stelt de Noorse topschutter.

Woensdagavond zou FC Kopenhagen in de Champions League wel een kunnen dienen als kanonnenvoer. De ploeg van Pep Guardiola wist de eerste twee duels in zeges om te zetten, bij een volgende overwinning komt groepswinst al dichtbij.

TIP: 6x je inzet als Haaland ook tegen Kopenhagen een hattrick maakt!

Haaland-De Bruyne het beste duo ter wereld?

  • En ruim ook!
  • Dat niet
40+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie