Geïrriteerde Brobbey hekelt Ajax-ploeggenoten: “Als je ziet…”

Foto: Geïrriteerde Brobbey hekelt Ajax-ploeggenoten: “Als je ziet…”

Brian Brobbey verscheen zwaar teleurgesteld voor de camera van Veronica na de ontluisterende 4-0 nederlaag van Ajax tegen Aston Villa. De spits vond dat hij weer eens een eenzame avond beleefde in de voorhoede van de Amsterdammers en was daarnaast kritisch op de achterhoede van zijn ploeg, die meermaals in de fout ging tegen de Engelsen.

Geïrriteerde Brobbey hekelt Ajax-optreden en baalt van aanvallende onmacht

“We hebben niet veel gezegd in de kleedkamer, alleen de trainer heeft wat gezegd”, begon Brobby met zijn relaas over de wedstrijd bij Veronica. “Als je ziet wat voor fouten wij achterin maken, dan ontstaat dit door onszelf. Maar Villa is ook gewoon de betere ploeg als je eerlijk bent.”

De irritatie was voelbaar bij Brobbey, die zich zichtbaar had gestoord aan zijn ploeggenoten. “Iedereen kan fouten maken, dat kan gebeuren. Het klopt dat het gaat irriteren als het vaker gebeurt, maar wat kun je eraan doen?” De aanvaller kreeg zelf nog wel een paar goede kansen om te scoren, maar kon Ajax geen eretreffer bezorgen.

Ondanks dat Brobbey nog wel een paar mogelijkheden kreeg, voelde de spits zich wel min of meer in de steek gelaten in de voorhoede. “We hebben niets gecreëerd. Dat is ook niet goed. Het is een beetje moeilijk voorin met Kenneth (Taylor, red.) en Kris (Hlynsson, red.). Het ging heel moeizaam. Dan mis je zeker Berghuis en Bergwijn. Ik hoop dat ze snel fit worden.”

Moet Ajax gewoon weer met drie aanvallers gaan spelen?

  • Ja, direct weer doen
  • Nee, gewoon aan dit systeem vasthouden
6847+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie