‘Feyenoord verkoopt half elftal én Slot’

Foto: ‘Feyenoord verkoopt half elftal én Slot’

De verwachting is toch wel dat Arne Slot na dit seizoen bij Feyenoord vertrekt. In de afgelopen zomer was Tottenham Hotspur al voor hem in de markt en nu wordt Bayern München genoemd. Maar er is meer, want het lijkt erop dat de Rotterdammers ‘een half elftal moeten verkopen’.

‘Feyenoord-metamorfose in de zomer’

Bij RTV Rijnmond zegt Voetbal International-journalist Martijn Krabbendam dat hij verwacht dat Lutsharel Geertruida gaat wieberen: “Geertruida heeft (een contract, red.) tot 2025, dus die moeten ze eigenlijk verkopen.”

Maar er is meer: “Hartman, daar is heel veel interesse voor. Dat is een uitstekende linksback die tegen PSV misschien een beetje last had omdat hij ziek is geweest, maar wel Bakayoko neutraliseerde.” De volgende: “Hancko, dat is hetzelfde verhaal. Daar is in de winter al belangstelling voor geweest.”

De namen volgen elkaar steeds sneller op: “Wieffer. Giménez moeten ze ook verkopen, want ze hebben Ueda al voorgefinancierd voor negen miljoen. Dat is een half elftal. Ik zeg niet dat ze ze allemaal gaan verkopen, maar de kans is er natuurlijk wel. En dan moet er echt wel wat gebeuren om Feyenoord weer richting het niveau ‘meedoen in de Champions League’ te krijgen.”

Arne Slot

En dan is er nog het dossier-Slot. Arne Slot wordt dus bij Bayern München genoemd, omdat Der Rekordmeister niet verwacht dat Xabi Alsonso (Bayer Leverkusen) naar de Allianz Arena wil komen. Wim Kieft liet zich erover uit bij Veronica Offside: “Als hij het naar zijn hand kan zetten dan zou het een hele goede trainer zijn voor Bayern München. Ik denk dat hij dat kan. Je ziet ook wat voor metamorfose Feyenoord heeft ondergaan.”

Kan Feyenoord dit opvangen?

  • Ja
  • Nee
5661+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie