‘Feyenoord-target geeft duidelijk signaal’

Foto: ‘Feyenoord-target geeft duidelijk signaal’

Feyenoord is volgens verschillende media in de markt om PEC Zwolle-middenvelder Thomas van den Belt. De uitblinker in de Keuken Kampioen Divisie kon eerder al rekenen op de complimenten van Arne Slot. Nu lijkt ook de club overstag.

Volgens 1908.nl hebben de Rotterdammers zich inmiddels gemeld bij de Zwollenaren. Dat was reden voor Voetbal International om eens na te vragen hoe de middenvelder zelf over een transfer denkt.

De middenvelder weet dat er veel interesse is, maar wil nog geen concrete namen noemen. “Er is inderdaad interesse voor mij en dat is een club waar ik ook héél graag naartoe wil. Deze club wil me sowieso deze zomer halen maar ook wel per direct.”

Van den Belt klaar voor transfer

Dat terwijl de talentvolle middenvelder afgelopen zomer nog een nieuw contract tekende. “Ik heb afgelopen zomer verlengd bij PEC omdat ik heel graag wilde promoveren met PEC om daarna de volgende stap te zetten. We hebben daar ook goeie afspraken over gemaakt met PEC”, zei Van den Belt.

Een winterse overgang is daarom alles behalve uitgesloten. “Alles loopt mooi volgens plan dus dat is voor zowel PEC als mij super. Maar deze kans is dusdanig mooi dat ik het serieus moet overwegen.”

De middenvelder weet alleen dat dit in de handen is van de clubs. Voor PEC kan het financieel interessant zijn om me nu al te verkopen, ik zou dat wel willen in dit geval. Maar het is uiteraard aan PEC. Ik ga niet raar doen als PEC ervoor kiest om het seizoen af te maken. Ik moet dat afwachten.”

De middenvelder lijkt, zonder het direct te zeggen, zijn club aan de onderhandelingstafel te krijgen. De 21-jarige middenvelder heeft een geschatte transferwaarde van 650.000 euro, maar heeft door zijn contractverlenging (tot 2026, red.) van afgelopen zomer PEC wel een goede onderhandelingspositie gegeven.

Van den Belt speelt sinds 2012 voor PEC Zwolle. Dit seizoen is de middenvelder goed voor negen doelpunten en negen assists in 24 wedstrijden voor de Zwollenaren.

Gaat Feyenoord aan de haal met Van den Belt?

  • Ja
  • Nee
301+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie