EXCLUSIEF: Ook Scott McTominay niet veilig voor Newcastle United

Foto: EXCLUSIEF: Ook Scott McTominay niet veilig voor Newcastle United

Newcastle United is sinds de Saudische overname een veelvraat op transfergebied, maar die strategie loont ook in de Premier League, waar The Magpies derde staan. Op St. James’ Park blijft men daarom met de nodige miljoenen strooien. Ook Anthony Gordon én Scott McTominay zijn niet veilig voor de kandidaat voor een Champions League-plek, vertelt Gianluca Di Marzio aan SoccerNews.nl.

Anthony Gordon staat nu nog onder contract bij Everton, maar daar komt hoogstwaarschijnlijk spoedig verandering in. Di Marzio: “Ik weet dat Newcastle Anthony Gordon wil hebben en dat ze achter de schermen flink pushen voor die transfer. En als ze straks in de top vier eindigen (en dus CL-voetbal scoren), dan gaan ze een paar spectaculaire aankopen doen. Chelsea bood veertig miljoen euro voor Gordon, maar Everton wees dat bod af en nu probeert Newcastle er met hem vandoor te gaan…”

Ook de bovengenoemde McTominay wordt in verband gebracht met een move naar St. James’ Park. Oefenmeester Erik ten Hag van Manchester United maakt niet zo heel vaak meer gebruik van de diensten van de Schot, die juist op zoek is naar speelminuten. En dus zou de controleur weleens gedag kunnen zeggen tegen Old Trafford.

McTominay de kers op de taart

“Als speler past Scott McTominay goed bij Newcastle United”, zegt Di Marzio. “Maar of ze ook concreet worden, dat hangt ervan af welke andere spelers ze vastleggen voor diezelfde positie. Ik kan niet zeggen dat hij zijn komst een van de prioriteiten van Newcastle is, maar ze zien hem meer als de kers op de taart!”

Scoort Newcastle een CL-ticket?

  • Dat verwacht ik wel
  • Dat verwacht ik niet
81+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie