‘Manchester United bezige bij op transfermarkt’

Foto: ‘Manchester United bezige bij op transfermarkt’

Manchester United is volgend seizoen eindelijk weer in de Champions League te zien, maar oefenmeester Erik ten Hag wil meer. Hij wil prijzen pakken met The Red Devils, maar dan dienen er wel investeringen gedaan te worden. Véél investeringen, maar daar is de Premier League-grootmacht hard mee bezig.

Ene na andere deal bij Manchester United

Eerst een investering in de eigen selectie, want Marcus Rashford zou dicht bij een akkoord zijn over een contractverlenging. Voetbal International: “The Athletic meldt woensdagmiddag dat Rashford een akkoord nadert met United over een nieuwe verbintenis, die hem een van de grootverdieners in de selectie maakt met een weeksalaris van naar verluidt vier ton. Het past bij de nieuwe status van de Engelsman, die zich onder Ten Hag heeft ontpopt tot belangrijke speler.”

Mason Mount

Dan is er nog het dossier-Mason Mount, want naar verluidt biedt United er lustig op los bij Chelsea… “The Athletic meldt woensdagmiddag dat Chelsea een verbeterd bod ter waarde van 58 miljoen euro heeft ontvangen. The Blues verlangen naar verluidt zo’n tien miljoen euro meer voor de Engelse middenvelder, wiens contract in 2024 afloopt.”

André Onana

Ook André Onana wordt nog aan The Red Devils gelinkt, maar de goalie van Internazionale kost volgens de geruchtenmolen liefst zestig miljoen euro. En dat terwijl hij gratis en voor niets de overstap van de Johan Cruijff ArenA van Ajax naar het Giuseppe Meazza van de Nerazzurri maakte.

Nieuwe spits

Als laatste wil Ten Hag koste wat kost een nieuwe nummer 9 aan zijn groep toevoegen: ” Harry Kane was de topkandidaat, maar Tottenham Hotspur lijkt hem niet aan een concurrent te willen verkopen. Ook Rasmus Højlund (Atalanta Bergamo), Randal Kolo Muani (Eintracht Frankfurt) en Victor Osimhen (Napoli) worden genoemd.

Lekker bezig?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
769+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie