‘Dubbelfunctie voor José Mourinho’

Foto: ‘Dubbelfunctie voor José Mourinho’

José Mouinho is de gedroomde kandidaat om Portugal naar het volgende succes te leiden. Na het ontslag van Fernando Santos ligt de manager van AS Roma op pole position om het stokje over te nemen.

Mourinho is op dit moment trainer van AS Roma. Volgens Italiaanse en Engelse media is de oud-trainer van Manchester United, Chelsea en Real Madrid zeker geïnteresseerd in de vacature. Er is alleen één maar.

De Portugees heeft het het naar zijn zin bij AS Roma. Onder leiding van de Portugese trainer legden de Romeinen beslag op de Conference League. Hoewel het niet allemaal aan de verwachtingen van Mourinho voldoet, wil de Portugees ook zijn club niet in de steek laten.

Mogelijk hoeft dat ook niet. Het is in de geschiedenis van het voetbal voorgekomen dat een coach zowel een club als een land trainde. In het huidige voetbal is dat lastig, maar niet ondenkbaar.

Mourinho zou volgens Daily Telegraph de dubbelfunctie aan het overwegen zijn. De Portugese manager heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij ooit een keer bondscoach wil zijn van Portugal.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie