Driessen voorspelt snel ontslag trainer in Eredivisie: ‘Dit kan echt niet’

Foto: Driessen voorspelt snel ontslag trainer in Eredivisie: ‘Dit kan echt niet’

Het is slechts een kwestie van tijd voor er weer een Eredivisie-trainer ontslagen gaat worden. Althans, dat voorspelt analist Valentijn Driessen, als het gaat over interim-manager Dennis van der Ree bij FC Groningen.

Van der Ree nam het stokje tijdelijk over van de ontslagen Frank Wormuth en werd – omdat kandidaten als Dick Schreuder, Peter Bosz en Dick Lukkien niet naar Groningen wilden – aangesteld tot het eind van het seizoen. Maar Driessen vermoedt dat Van der Ree het eind van het seizoen niet eens zal halen als eindverantwoordelijke. Deze week werd er met 2-3 verloren van Spakenburg (!), in de TOTO KNVB Beker.

“Dit kan echt niet, het slaat werkelijk helemaal nergens op. Ze betalen nu de prijs voor het wanbeleid. Ze hebben natuurlijk alles moeten verkopen omdat dat financieel noodzakelijk was, maar ze hebben te veel kwaliteit verkocht. Dat bleek eigenlijk al in de competitie en dat zet zich door in de beker”, vertelt Driessen in een video-item van De Telegraaf.

Ook Fledderus heeft gefaald

Groningen verkocht Jörgen Strand Larsen, Michael de Leeuw, Mohamed El Hankouri en Ahmed El Messaouidi; er kwam amper iets voor terug. Derhalve fileert Driessen ook technisch directeur Mark-Jan Fledderus. “Dan zet hij ook nog de totaal onervaren Van der Ree voor de groep. Maar niet voor lang meer, want dit gaat niet lang duren. (…) Er zijn echt wel trainers die in deze slangenkuil willen stappen. Voor Van der Ree kan het weleens een heel snel einde van zijn trainerscarrière worden”, aldus Driessen tot slot.

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 15 januari 2023 16:41.

Van der Ree wordt in de komende weken al weer ontslagen

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
1402+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie