‘Doek valt voor Memphis Depay’

Foto: ‘Doek valt voor Memphis Depay’

Memphis Depay is momenteel de topscorer van FC Barcelona, maar desondanks lijkt zijn rol in het Camp Nou-stadion een uitgespeeld te zijn… Eerder trokken de Catalanen Ferran Torres al aan en nu hengelen ze naar een échte spits.

TIP: Jacks.nl is live en biedt zowel sportweddenschappen als een online casino aan. Waag een gokje bij Jack’s!

Volgens het medium Catalunya Radio is de nummer zeven van de Primera División namelijk ontzettend dicht bij de komst van Álvaro Morata. De bron onthult vandaag dat de onderhandelingen vergevorderd zijn en dat Juventus aangegeven heeft mee te willen werken aan een verkoop van de Spanjaard.

Daar komt nog eens bij dat Morata graag naar Barcelona wil transfereren, dus alle ingrediënten voor een akkoord zijn aanwezig. De Oude Dame en Barça dienen echter wél het een en ander op te lossen met Atlético Madrid alvorens er officieel groen licht gegeven kan worden. Anderhalf jaar geleden betaalde Juventus immers twintig miljoen euro aan de Madrilenen om Morata twee jaar te mogen huren, en in de zomer van 2022 dient er nog een optie tot koop ter waarde van 35 miljoen euro betaald te worden.

Memphis

Het is de vraag hoe dit financieel geregeld moet worden… In Catalonië heeft men bepaald niet de beschikking over gouden bergen en daarom heeft Barcelona volgens de Italiaanse pers een voorstel gedaan voor een spelersruil, waarbij Memphis Depay de omgekeerde weg bewandelt. Naar verluidt heeft Juve dit echter afgeschoten, omdat oefenmeester Massimiliano Allegri geen fan is van de Nederlander.

Maar is Xavi Hernández dat wel? Het lijkt er niet op. De nieuwe Barça-coach heeft Torres al gehaald en Morata komt daar mogelijk bij. Hoe je het ook wendt of keert: dat is een hard gelag voor Memphis…

Verdien 2.10 keer je inleg als Barcelona overmorgen van Mallorca wint!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Slecht nieuws voor Memphis?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
2529+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie