Dit is hoe Erik ten Hag omgaat met ‘haters’

Foto: Dit is hoe Erik ten Hag omgaat met ‘haters’

Oefenmeester Erik ten Hag van Manchester United is momenteel ongelooflijk populair in Engeland, maar in het verleden werd hij natuurlijk nogal eens op de korrel genomen, door De Telegraaf bijvoorbeeld. Nu trekt de Tukker een lange neus naar zijn ‘haters’, vertelt Clemens Zwijnenberg, de ‘beste vriend’ van de voormalige Ajax-coach.

In een interview met het dagblad The Mirror zegt Zwijnenberg, die in het verleden uitkwam voor Bristol City: “Vroeger ontplofte ik voor de televisie vanwege alle dingen die over Erik werden gezegd. Er zijn zoveel mensen bevooroordeeld over hem. Zelfs voordat hij naar United ging, waren sommige opmerkingen ronduit schandalig. Maar het mooie aan Erik is dat hij nooit enige emotie toont richting zijn haters. Ik denk echt dat het hem diep van binnen ertoe aanzet om te bewijzen dat iedereen ongelijk heeft. Hij heeft ze in het verleden allemaal de mond gesnoerd – en nu doet hij hetzelfde.”

Ook na zijn ‘transfer’ naar United waren er twijfels: “Erik ging naar United met de absolute overtuiging dat hij prijzen naar Old Trafford zou brengen. Ik ken hem, ik weet wat hij in gedachten had, en ik weet ook wat hij in gedachten heeft voor de komende jaren bij de club.”

Eerste prijs

“Ik werd niet emotioneel toen hij de League Cup won op Wembley”, aldus Zwijnenberg. “Ik heb hem niet eens gebeld of een sms gestuurd. Ik heb hem drie dagen met rust gelaten, omdat ik wist dat de hele wereld iets van hem wilde en hij allerlei belangrijke mensen om zich heen had. Hij en ik praten wel weer bij als Erik wat meer ademruimte heeft.”

Heeft Ten Hag zijn haters de mond gesnoerd?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
222+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie