Dilrosun hoopt na ‘pijnlijk’ moment op Koeman

Foto: Dilrosun hoopt na ‘pijnlijk’ moment op Koeman

Javairô Dilrosun is vastberaden om in 2023 te vlammen bij Feyenoord. Niet alleen wil hij de Rotterdammers de landstitel bezorgen, maar ook hoopt hij op een nieuwe kans in Oranje.

Dilrosun debuteerde tijdens de vorige periode onder Ronald Koeman als Oranje-international, maar tegen Duitsland viel hij toen al na 21 minuten uit. “Dat was heel pijnlijk om mee te maken”, erkent hij in gesprek met ESPN. “Ik kwam erin met een goed gevoel. Het is niet leuk om er al na twintig minuten uit te gaan. Naar het verleden wil ik niet meer kijken en mij focussen op de toekomst.”

Onder Louis van Gaal kwam Dilrosun niet in aanmerking voor het Nederlands elftal, maar de terugkeer van Koeman biedt de vleugelaanvaller van de huidige Eredivisie-koploper hoop. “Hij heeft mij laten debuteren, dus dan heb je sowieso een band. Het ligt aan mij om te laten zien wat ik kan. Als ik het na de winterstop ook goed doe, dan maak ik vanzelf kans.”

Goed presteren bij Feyenoord is dus het doel. “Het is moeilijk om nu al een conclusie te trekken, maar ik denk dat het voor iedereen een droom is om kampioen te worden.” Of de titel realistisch is? “We staan er nu wel en we laten met deze ploeg zien dat we veel kwaliteit in huis hebben. Het is nu aan ons om fit te blijven en ook na de winterstop goed te spelen.”

Wint Feyenoord met 0-1 in Utrecht?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Is een Oranje-rentree reëel in 2023?

  • Ja
  • Nee
228+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie