Dertig extra vliegtuigen ingezet om Marokkaanse fans te vervoeren

Foto: Dertig extra vliegtuigen ingezet om Marokkaanse fans te vervoeren

Qatar bereidt zich voor op een Marokkaanse invasie. Luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc gaat dertig extra vliegtuigen inzetten om fans de reis naar de Golfstaat te laten maken. Dit richting de halve finale van Marokko tegen Frankrijk.

Marokko beleeft een sprookjesachtig WK in Qatar. Tegen de verwachting in eindigde het al als groepswinnaar in een poule met België, Kroatië en Canada. Zo werd voor het eerst sinds 1986 de knock-outfase van een wereldkampioenschap bereikt. Vervolgens waren De Leeuwen van de Atlas ook nog te sterk voor Spanje en Portugal, waarin het beide keren als underdog begon.

Luchtbrug naar Doha opgezet

Bij de laatste vier wacht het treffen met Frankrijk. Velen Marokkaanse supporters willen de reis naar Al Khor maken om hun helden aan te moedigen. Royal Air Maroc heeft liefst dertig extra vliegtuigen ingezet om aan de grote vraag te voldoen. Daarnaast zullen er ook meer vluchten teruggaan. “Om de vele Marokkanen die het nationale team willen steunen en de emotie van de halve finale van het WK willen ervaren, heeft Royal Air Maroc een echte luchtbrug tussen Casablanca en Doha opgezet”, klinkt het.

De extra vluchten vertrekken op dinsdag en woensdag. Woensdagavond gaat de ploeg van bondscoach Hoalid Regragui trachten een historische WK-finale te bereiken.

Gaat de steun van de Marokkanen een grote rol spelen?

  • Ja, de spelers stijgen boven zichzelf uit
  • Nee, helaas…
116+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie