Danny Buijs doet prognose voor Feyenoord – Ajax

Foto: Danny Buijs doet prognose voor Feyenoord – Ajax

Danny Buijs weet zeker dat het aanstaande zondag ‘een heksenketel wordt’ in De Kuip, voor de nieuwe Klassieker tussen Feyenoord en Ajax. De oud-speler en trainer kijkt er enorm naar uit, zo vertelt hij op RTV Rijnmond.

“Het gat kan naar acht punten worden gebracht. Het wordt al een heksenketel vanwege het feit dat het Feyenoord – Ajax is. Maar met deze stand nog even extra”, aldus Buijs, die Feyenoord de meeste kans op een zege toedicht. “Ook voetballend. Arne gaat gewoon zijn eigen spel spelen. Feyenoord wil zelf voetballen en Ajax hoog onder druk zetten. Over het algemeen haalt Ajax een hoog niveau als ze tegen Feyenoord spelen. Maar of dat nu ook zo is, dat gaan we zondag zien.”

Lof voor Arne Slot

“Dat is de grootste verdienste van Arne Slot. Ze zullen ongetwijfeld ook slechte wedstrijden spelen en dan gaat het erom dat je daar een resultaat haalt. Maar als je kijkt wat hij is kwijtgeraakt en hoe hij deze nieuwe spelers inpast, dat verdient een groot compliment”, vervolgt Buijs, die zelf werkloos is sinds zijn congé bij KV Mechelen in België.

“Ze spelen met een hoge intensiteit, met veel beweging. En dat houden ze 90 minuten vol. Dat is knap. Bij Utrecht uit zag je bijvoorbeeld ook dat Feyenoord nog kon winnen, ondanks dat het er daar voor rust niet naar uit zag.” Al plaatst Buijs tot slot nog een kanttekening: “We zijn pas eind mei klaar hè.”

Feyenoord kampioen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Feyenoord kan zondag de titelrace beslissen bij winst

  • Eens
  • Oneens
2091+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie