‘Cristiano Ronaldo wil terug naar Europa’

Foto: ‘Cristiano Ronaldo wil terug naar Europa’

Cristiano Ronaldo debuteerde vorige week voor zijn nieuwe werkgever Al-Nassr, in Saudi-Arabië, maar het staat nu al vast dat dit niet zijn laatste club zal worden. Dat vertelt de voorzitter van Al-Nassr, Rudi García, na de verloren halve finale in de nationale Super Cup.

Doordat de geelhemden verloren van Al-Ittihad, kon Ronaldo (37) zijn eerste potentiële prijs met de club al op zijn buik schrijven. Aan Marca vertelt García over de Portugese superster, die voor twee jaar heeft getekend: “Cristiano miste in de eerste helft een kans die de wedstrijd had kunnen doen kantelen, maar ik feliciteer Al-Ittihad.”

“Zij waren veel beter dan wij voor rust. Daarna reageerden we wel, maar konden we het niet meer omdraaien. We grijpen nu naast de Super Cup, maar staan nog wel bovenaan in de competitie.” De 58-jarige Spanjaard vertelt over de impact van CR7 op de rest van zijn ploeg: “Hij is een positieve toevoeging, hij helpt ons om defensies kapot te spelen.”

‘Cristiano sluit carrière niet hier af, hij zal terugkeren naar Europa’

“Het is heel belangrijk dat onze spelers normaal blijven spelen en niet élke bal naar Cristiano spelen. Maar wanneer hij vrij staat en om de bal vraagt, moeten ze dat natuurlijk wél doen. Cristiano is één van de beste spelers ter wereld.” En hoewel Ronaldo ruim veertig jaar zal zijn als zijn contract in ‘de zandbak’ afloopt, vertelt coach García tot slot: “Cristiano zal zijn carrière niet afsluiten bij Al-Nassr, hij zal terugkeren naar Europa.” Mogelijk lonkt dan tóch nog een rentree in Portugal, misschien wel bij zijn oude liefde Sporting CP in Lissabon?

Zie jij Ronaldo nog wel als speler terugkeren in Europa?

  • Ja, dat zie ik wel gebeuren
  • Nee, dat zie ik niet gebeuren
7321+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie