BREAKING: FC Groningen breekt met Fledderus

Foto: BREAKING: FC Groningen breekt met Fledderus

FC Groningen meldt via de officiële kanalen dat het per direct afscheid neemt van technisch directeur Mark-Jan Fledderus. Na een evaluatie is er gebleken dat er onvoldoende perspectief is om met elkaar verder te gaan.

Fledderus werd in 2019 aangesteld als technisch directeur van Groningen, maar moet nu het veld ruimen nu de club in zwaar weer zit. De Trots van het Noorden is momenteel hekkensluiter van de Eredivisie. Door de slechte prestaties nam ook de druk toe op Fledderus, die nu dus moet vertrekken bij Groningen.

Reactie Gudde

Algemeen directeur Wouter Gudde laat in een reactie op de clubsite weten het vertrek te betreuren, maar stelt dat er geen goede basis meer lag om met elkaar verder te gaan. “Wij zijn continue in gesprek met elkaar om te kijken wat er wel en wat er niet goed gaat. Zo ook weer na de afgelopen transferwindow. Voor ons was de conclusie dat er onvoldoende vertrouwen en perspectief is om de samenwerking voort te zetten. Dat vinden wij uitermate vervelend, want wij zijn Mark-Jan heel veel dank verschuldigd. Hij heeft ons in een financieel zeer moeilijke fase van de club enorm geholpen met hele goede transfers. Die credits verdient hij absoluut.”

Reactie Fledderus

Fledderus geeft in een reactie aan het jammer te vinden dat hij we moet bij Groningen, maar stelt de keuze van de club ook te kunnen begrijpen. “Alles wat ik bij de club heb gedaan, is maar met één doel geweest: het belang dienen van FC Groningen. Ik ben een vechter en een knokker en geef nooit op, maar ik begrijp ook dat op een bepaald moment de uitkomst kan zijn dat je uit elkaar gaat. Ik ben altijd strijdvaardig en had nog steeds de ambitie FC Groningen tegen de wind in vooruit te helpen, maar het houdt hier voor mij jammer genoeg op. FC Groningen zal voor mij altijd speciaal blijven, dat was ook de reden dat ik hier in 2019 naar toe ben gekomen. Ik gun oprecht alles en iedereen bij de club het allerbeste voor de toekomst.”

Is het logisch dat Groningen breekt met Fledderus

  • Ja
  • Nee
303+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie