‘Blind naar PSV is net als Gakpo die naar Ajax gaat’

Foto: ‘Blind naar PSV is net als Gakpo die naar Ajax gaat’

PSV zag afgelopen week sterspeler Cody Gakpo naar Liverpool vertrekken. Een forse aderlating voor de Eindhovenaren richting de tweede helft van de competitie. Een opvolger heeft PSV nog niet klaar staan, dat mogelijk ook nog een andere pikante transfer kan doen in de winterstop.

Na het vertrek van Gakpo naar Liverpool zijn er al een aantal opties voorbij gekomen voor de opvolging van de aanvaller, maar mogelijk lijkt er intern al een oplossing voor handen te zijn. Dat geeft clubwatcher Rik Elfrink aan in de Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad. “Madueke zou het verlies van Gakpo kunnen opvangen.”

Daarbij houdt Elfrink wel een slag om de arm. “Door blessures is hij dit seizoen nog niet veel in actie gekomen. Maar met zijn rendement zou dat moeten kunnen. Maar hij is de laatste jaren ook de kampioen van de voorbereiding. Daarna was er altijd wel wat. Je moet minimaal 75 minuten kunnen maken als speler. De vraag is of hij dat nu kan. Daar moet PSV niet in gaan wensdenken.”

Opvallende transfersuggestie

In zijn column voor De Limburger deed voormalig PSV-doelman Ronald Waterreus een opvallende transfersuggestie. Waterreus pleitte voor een transfer van Daley Blind naar PSV. Elfrink vindt het een prikkelende gedachte, maar ziet het er niet van komen. “Ze hebben Philipp Max en Mauro Junior al. En PSV kijkt hier zakelijk naar denk ik. Blind naar PSV is een leuke en prikkelende gedachte, maar het is net als Gakpo die naar Ajax gaat. Denk het niet.”

Eindigt PSV tegen Sparta in 4-1?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Zie jij Blind naar PSV vertrekken?

  • Ja, dat kan hij wel eens gaan doen
  • Nee, dat zie ik niet gebeuren
  • Nee, daarvoor is hij teveel Ajacied
820+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie