Ajax verrast: ‘Oud-Feyenoorder moet Timber opvolgen’

Foto: Ajax verrast: ‘Oud-Feyenoorder moet Timber opvolgen’

Ajax beseft inmiddels dat het vertrek van Jurriën Timber niet meer tegen te houden is en werkt binnenskamers aan een oplossing. Volgens 1908 is Jeremiah St. Juste nadrukkelijk in beeld om de leegte op te vullen.

Afscheid van Timber

Timber brak in 2020 door bij Ajax en is sindsdien niet meer weg te denken uit het eerste team. Sven Mislintat hoopte de centrale verdediger nog minstens een seizoen te behouden en de Oranje-international zo een sleutelpositie te kunnen bieden, maar de speler heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Arsenal.

De Londenaren zaten de afgelopen weken meermaals met Ajax om de tafel, waarbij beide partijen tot een akkoord kwamen. Uitsluitend de medische keuring lijkt daarom nog in de weg te staan. De Amsterdammers hebben het afscheid inmiddels geaccepteerd en zijn druk op zoek naar een goede opvolger.

Interesse Ajax in St. Juste

De clubleiding is ervan overtuigd dat St. Juste de juiste man is. Ajax heeft naar verluidt zelfs al contact opgenomen met zowel de zaakwaarnemer van de voetballer als Sporting Portugal, waar hij momenteel onder contract ligt. Na het vertrek van Timber hoopt het St. Juste vervolgens snel binnen te halen.

Mocht het tot een deal komen, dan maakt St. Juste en zeer gevoelige overstap. In 2017 verliet hij namelijk sc Heerenveen voor een avontuur bij Feyenoord. St. Juste speelde in Rotterdam uiteindelijk twee seizoenen, om daarna voor 8 miljoen euro naar 1. FSV Mainz 05 te vertrekken. Sinds vorig jaar speelt hij in de clubkleuren van Sporting Portugal.

Is dit een begrijpelijke keuze?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
3637+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie