‘Gravenberch doet beklag’

Soccernews

Ryan Gravenberch had veel verwacht van zijn overstap van Ajax naar Bayern München. Het talent houdt op dit moment vooral de bank warm in Beieren, waar de sportieve prestaties niet om naar huis te schrijven zijn. De topploeg lijkt Robert Lewandowski te missen, waardoor Nagelsmann voor de grote namen kiest om het tij te keren. 

De Nederlandse middenvelder zit niet bij de selectie van het Nederlands elftal. De middenvelder van Bayern München lijkt zijn plaats verloren te hebben aan de speler die Gravenberch opvolgde bij Ajax: Kenneth Taylor. De middenvelder is dit seizoen bezig aan zijn grote doorbraak en zal ongetwijfeld hopen op zijn eerste speelminuten in Oranje. 

Ryan Gravenberch

Gravenberch kwam tot nu toe vijf keer actie in de Bundesliga. De Nederlander vertelde eerder al aan ESPN dat hij nog geen spijt heeft van de overgang naar Duitsland. Wel erkende Gravenberch dat het aantal speelminuten tegenvalt. In de Bundesliga kwam hij nog niet tot een basisplaats, in de Champions League en DFB Pokal wel. 

Het lijkt een beetje op de situatie die Donny van de Beek had/heeft bij Manchester United: in de Eredivisie met twee vingers in de neus, maar bij de overstap naar een topcompetitie gaat dat toch even wat anders. De situatie van Bayern helpt Gravenberch in dezen ook niet mee: Bayern is na vier wedstrijden zonder overwinning haastig op zoek naar drie punten. 

TIP: Een stunt van Bayer Leverkusen tegen Bayern is minimaal 6.1x jouw inzet waard!

Breekt Gravenberch nog door?

  • Ja, genoeg tijd
  • Nee, Donny-verhaal
333+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie