‘Davies moet nog een jaar wachten op toptransfer’

Foto: ‘Davies moet nog een jaar wachten op toptransfer’

Alphonso Davies lijkt al maanden onderweg te zijn naar Real Madrid. De Koninklijke hebben interesse in de linksachter en de Canadees wil maar al te graag naar Madrid verkassen. Doordat Davies een contract heeft tot medio 2025 heeft Bayern geen hele sterke onderhandelingspositie. De Canadees kan na volgend seizoen transfervrij vertrekken uit München. Real Madrid lijkt de komst van Davies met een jaar uit te willen stellen om hem in 2025 transfervrij over te kunnen nemen.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Real Madrid wil Davies het liefst in 2025 pas overnemen

Het contract van de linksachter loopt af na komend seizoen. Bayern München is al maanden in overleg met de zaakwaarnemer van de speler om tot een nieuwe verbintenis te komen. Davies eist meer geld dan dat Bayern München wil bieden. In Beieren zijn ze echter bang dat hij een spelletje met ze speelt en een transfer naar Real Madrid probeert te versieren. De onderhandelingspositie van Bayern is niet sterk. Hij moet deze zomer tegen een gereduceerde prijs vertrekken of bijtekenen. Anders loopt FC Hollywood het risico dat een topspeler ‘gratis’ de deur uitloopt.

Real Madrid lijkt precies op die gedachte in te springen. De afgelopen maanden kwamen er berichten naar buiten vanuit Spanje dat de club Davies tegen een gereduceerde prijs op zou willen halen uit München. Volgens Diario SPORT, heeft de club zich bedacht en willen ze Davies volgend seizoen het liefst transfervrij pas overnemen. Of Davies dan nog naar Real Madrid wil is natuurlijk de vraag, maar het zou De Koninklijke veel geld schelen.

Wat moet Davies doen?

  • Bijtekenen in München
  • Wachten op Real Madrid
145+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie